Creating HR Strategy for Hospital 4.0 - Palenčárová, Jana, 1976-
Ekonomiky na celom svete smerujú k ére 4.0 a to platí aj pre zdravotníctvo a nemocnice. Výzvy vyplývajúce z prechodu na éru 4.0 ovplyvňujú manažment nemocníc, ktoré sú často zriadené ešte v ére 3.0. Oddelenia HRM, ktoré často vykonávali len základné HR úlohy, zrazu čelia potrebe definovať alebo predefinovať svoju stratégiu tak, aby ľudské zdroje nemocnice uľahčili hladký prechod do éry 4.0.