Validita a reliabilita dotazníkového zisťovania o motivácii študovať na Slovensku - Labudová, Viera, 1958-
Identifikácia a kvantifikácia faktorov, ktoré majú rozhodujúci vplyv na rozhodnutie zahraničných študentov študovať na slovenských vysokých školách. Teoretický opis princípov merania validity a reliability. Základné informácie o validite a reliabilite a spôsoby ich overovania v dotazníkovom zisťovaní.