Priebežná správa o činnosti na zahraničnom vedecko-výskumnom projekte - Mura, Ladislav, 1979-
Na tomto vymedzenom priestore predkladáme širokej odbornej verejnosti penzum vybraných informácií o priebežnej realizácii konkrétneho vedecko-výskumného projektu zameraného na výskum v oblasti podnikania rodinných podnikov. Autor priebežnej správy je zástupcom vedúcej projektu a spoluriešiteľ za kooperujúce pracovisko.