Správa z podujatia 8. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie ,,Marketing manažment, obchod, finančné a sociálne aspekty podnikania" - MTS 2023 - Kuhnová, Lenka, 1989-
Cieľom podujatia bolo priblížiť sa k lepšiemu pochopeniu marketingu, manažmentu, obchodu, financií a sociálnych aspektov podnikania. Účastníci a prednášajúci poskytli cenné poznatky a zážitky, ktoré pomáhajú lepšie sa pripraviť na výzvy, ktoré nás čakajú v dynamickom svete podnikania.