České lesy v době klimatických změn potřebují změnu našeho přístupu - Lněnička, Jiří
Stav lesov v Česku nie je dobrý, a aj keď zmeny klímy nie sú jedinou príčinou tejto situácie, ide o významný faktor, ktorý bude ďalej naberať na dôležitosti. Prečo sa našim lesom nedarí? A čo je nutné zmeniť?