Human Security, Human Rights and International Law - Hraníková Pyteľová, Klaudia, 1985-
Načrtnutie definičného rámca a ľudsko-právneho rozmeru ľudskej bezpečnosti zatiaľ nie stabilizovaného konceptu v medzinárodnom spoločenstve a medzinárodnom práve.