Uplatňovanie princípov spoločenskej zodpovednosti v medzinárodnom marketingovom manažmente zahraničných firiem pôsobiacich na Slovensku (výsledky výskumu – časť 3/3) - Pásztorová, Janka, 1960-
Cieľom bolo zistiť ich názory na aplikovanie princípov spoločenskej zodpovednosti v medzinárodných marketingových stratégiách ich spoločnosti a ako vnímajú súčasné slovenské podnikateľské prostredie v kontexte spoločenskej zodpovednosti. Pološtrukturovaný rozhovor sa opieral o štandardizované rámcové otázky, ktoré boli priebežne dopĺňané otázkami a informáciami podľa situácie. Kvantifikovateľné údaje boli podrobené štatistickej analýze a transkripcia relevantných častí rozhovorov bol vyhodnotený kvalitatívne – metódou obsahovej analýzy. Výskum je rozdelený do troch jednotlivých článkov.