The Importance of Information Integrity during the Pandemic - Sýkora, Juraj, 1998-
Pandémia Covid-19 bola mimoriadnou lekciou pre medzinárodnú verejnosť v rôznych oblastiach, vrátane zdravia, bezpečnosti, ale aj komunikácie. Správny spôsob internej a externej komunikácie určí, ako občania dodržiavajú pandemické opatrenia a nakoľko zostávajú zdraví. Rozbor komunikačného prístupu slovenských inštitúcií a jeho porovnanie s uznávanými osvedčenými postupmi strategickej komunikácie.