Rodná čísla zmizí. Lze je efektivně nahradit? - Donát, Josef
Jedným z najväčších projektov českého eGovernmentu súčasnosti je ukončenie uvádzania rodných čísel v občianskych preukazoch. Tento krok kladie vysoké nároky na všetky subjekty využívajúce tento údaj na identifikáciu fyzických osôb, poisťovne nevynímajúc.