Správa z podujatí Prednášky na PHF EU Košice - Týždeň vedy a techniky na Slovensku 2023 - Olexová, Cecília, 1976-
Pri príležitosti Týždňa vedy a techniky na Slovensku v roku 2023 sa na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Bratislave so sídlom v Košiciach uskutočnili prednášky pre študentov predmetov Vnútropodnikový controlling a Manažment ľudských zdrojov vedené odborníkmi zo spoločnosti Holcim European Business Services pôsobiacej v oblasti ťažby a spracovania stavebných materiálov.