Konsolidovaná účtovná závierka podľa IFRS v príkladoch (5. časť) - Užík, Ján, 1969-
Konsolidácia účtovnej závierky patrí bezpochyby k náročným procesom. Na Slovensku sa už mnoho rokov zostavuje konsolidovaná účtovná závierka podľa Medzinárodných štandardov finančného vykazovania IFRS. Tento seriál je zbierkou príkladov konsolidácie metódou úplnej konsolidácie a metódou vlastného imania aplikovaných priamo v účtovných výkazoch, ktorých obsah a štruktúra zodpovedá obvyklému obsahu a štruktúre účtovných výkazov zostavovaných v praxi podľa IFRS. V príkladoch sú riešené bežné konsolidačné úpravy vyskytujúce sa v praxi.