Implementation of Data Discovery in a Specific Company - Dugas, Jaroslav, 1967-
Cieľom predloženého príspevku je popísať návrh implementácie nástrojov Data Discovery v konkrétnom slovenskom podniku. Tento podnik má významné postavenie vo výrobe konkrétnych komponentov pre automobilový priemysel a aj napriek tomu že tento podnik využíva najnovšiu verziu svojho informačného systému, predsa len prostredníctvom návrhu implementácie Data Discovery môže získať ďalšie možnosti ešte relevantnejšieho využívania podnikového informačného systému. Tieto možnosti by mohli podnikovému manažmentu ešte výraznejšie pomôcť pri jeho rozhodovaní.