Retail Managers – Required Skills - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Príspevok je orientovaný na problematiku manažérov v špecifickej oblasti retailu. Vychádzame z nárokov kladených na prácu retail manažérov, úloh ktoré majú plniť a zo špecifikácie súčasných požiadaviek na ich vlastnosti a zručnosti. Cieľom príspevku je poukázať na vnímanie ich napĺňania študentami jedného ročníka programu Podnikový obchod a marketing na 2. stupni vysokoškolského štúdia na Ekonomickej univerzite v Bratislave, Podnikovohospodárskej fakulte so sídlom v Košiciach. Pri spracovaní sme využili metódu autoevalvácie.