Analysis of Introduced Measures in EU Institutions to Support the Working Rnvironment During the COVID-19 Pandemic - Ivaničková, Mariana, 1977-
Článok analyzuje opatrenia zavedené na podporu pracovného prostredia počas pandémie COVID-19 vo vybraných inštitúciách Európskej únie. Konkrétne sa zameriavame na opatrenia zavedené v týchto inštitúciách: Európsky parlament, Európska rada, Európska komisia a Súdny dvor Európskej únie. Krátko sme diskutovali o pandémii COVID-19, ktorá vypukla v roku 2019 v Číne a zasiahla všetky krajiny sveta. Vo vybraných inštitúciách Európskej únie sme porovnali pracovné aktivity vykonávané v rokoch 2019 a 2020, aby sme zistili vplyv pandémie COVID-19 na počet pracovných aktivít. Následne sme sa pozreli na to, aké opatrenia zaviedli vybrané inštitúcie EÚ na podporu pracovného prostredia pre svojich zamestnancov.