Demographics of Business Enterprises in the Slovak Republic - Lieskovská, Vanda, 1961-
Slovenský maloobchodný trh. Analýza vybraných demografických parametrov obchodných podnikov na Slovensku v období ostatných štyroch rokov. Sledované obdobie bolo poznačené výraznými zmenami v rámci marketingového makroprostredia. Epidémia Covidu, vojnový konflikt na Ukrajine, energetická kríza, vysoká miera inflácie, nárast cien a zhoršená ekonomická situácia sa odrazila aj na demografii obchodných podnikov.