The War in Ukraine, the Economy, Inflation and Price Developments in the Russian Federation, Ukraine, and Slovakia - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Analýza vplyvu vojny na Ukrajine na ekonomickú situáciu v Ruskej federácii, na Ukrajine a na Slovensku a názory na perspektívu jej vývoja z pohľadu Slovenska. Meniaca sa situácia v ekonomikách uvedených krajín. Predpovede hospodárskeho rastu Ukrajiny. Ekonomické a sociálne dôsledky ruskej invázie na Ukrajinu pre Slovensko.