The Use of Artificial Intelligence in the PPC Campaigns of the Residential Housing Project Gribľovec - Murin, Viliam, 1994-
Skúmanie výhod, prekážok a praktického využitia umelej inteligencie (AI) v PPC (Pay-Per-Click) kampaniach využívajúc konkrétnu prípadovú štúdiu z reálneho sveta. Využitie integrácie umelej inteligencie v rámci kampaní PPC a ich dôsledky pre rezidenčný developerský projekt Gribľovec. Aplikovaním AI na kampaň Gribľovec sa používajú pokročilé analytické nástroje na vyhodnotenie zákazníckych preferencií a optimalizáciu dopadu kampane. Potenciálna úloha AI pri zvyšovaní efektivity a úspechu PPC kampaní.