Neodkladné opatrenie v kontexte porušenia predkupného práva - Trnka, Rastislav
Poukázanie na niektoré praktické problémy, ktoré sa spájajú s Inštitútom neodkladného opatrenia, ako aj s následným zápisom vecného práva do katastra nehnuteľností. Formulácia návrhov na zmenu právnej úpravy tak, aby sa posilnila právna ochrana podielového spoluvlastníka, ktorá sa domáha nárokov z porušenia predkupného práva.