The Impact of Financial Literacy on Voluntary Pensions Savings in Slovakia - Gogola, Erik, 1993-
Udržateľnosť dôchodkového systému v mnohých krajinách ohrozuje demografický vývoj starnutia a predlžujúca sa životnosť domácností.