Artificial Intelligence Usage in Marketing Today and in the Future - Oreský, Milan, 1956-
Umelá inteligencia je v popredí pokroku v podnikaní a spoločnosti. Umelá inteligencia poskytuje firmám niekoľko spôsobov, ako lepšie pochopiť, predpovedať a zaujať zákazníkov. V rámci marketingu sa prijatie umelej inteligencie z roka na rok zvyšuje v rôznych kontextoch, od poskytovania servisnej pomoci počas interakcií so zákazníkmi až po pomoc pri identifikácii optimálnych propagačných akcií.