Survey of Consumer Behaviour in Selected International Catering Establishments in Czechia - Kajzar, Patrik
V období pandémie COVID-19 sa pozornosť venovala realizácii výskumu v oblasti nákupného správania spotrebiteľov. Autori tejto štúdie sa rozhodli zamerať svoju pozornosť na vybrané faktory ovplyvňujúce cestovný ruch. Keďže nákupné správanie spotrebiteľov je rozsiahlou témou, venujú sa len vybraným faktorom, ktoré ovplyvňujú dopyt v cestovnom ruchu.