Effects of Demographic Change on Economic Growth: A Panel ARDL Approach for Selected OECD Countries - Çiftçi, Hakkı
Skúmanie účinkov demografických zmien na ekonomický rast. Demografická zmena, spôsobujúca zvýšenie miery závislosti a zníženie podielu produktívneho veku obyvateľov bude mať z dlhodobého hľadiska nepriaznivé dopady na výkonnosť ekonomiky.