Hybrid Threats in Modern Armed Conflicts - Pružinský, Michal, 1952-
Hybridné hrozby a dezinformácie. Prostriedky masovej komunikácie ako nástroj pre hybridné hrozby. Hybridné hrozby v moderných vojenských konfliktoch. Hybridné hrozby a ich vplyv na priebeh ozbrojených konfliktov.