Function and Success Factors of Innovative Marketing - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Marketingové inovácie sú zamerané na lepšie uspokojovanie potrieb spotrebiteľov, otváranie nových predajných trhov s cieľom zvýšiť objem predaja, ktorý je kľúčom k úspešnému rozvoju organizácie. Aby organizácie dokázali držať krok s rýchlo sa meniacimi potrebami trhu a čo najlepšie využiť príležitosti, ktoré sa otvárajú vo vonkajšom prostredí, musia neustále pracovať na nových produktoch, technológiách a vzťahoch s vonkajším svetom. Kľúčom k riešeniu týchto problémov je inovatívna marketingová činnosť, ktorá sa v modernej dobe stala jadrom konkurenčných stratégií podnikov.