The Use of Neuroscience in Human Resource Management - Matušovičová, Monika, 1967-
Neuroveda je prierezová téma, ktorej uplatnenie v oblasti manažmentu nachádza v poslednom období čoraz viac. Využitie poznatkov neurovedy v personálnych činnostiach organizácie a podnikov znamená skutočný pokrok v zlepšovaní výkonnosti organizácie. Cieľom tohto článku je identifikovať a charakterizovať inovatívne prístupy a techniky v práci s ľudskými zdrojmi na základe poznatkov modernej neurovedy.