Smart Grid Projects in the Pan-European Energy System - Kwilinski, Aleksy
Cieľom článku je poskytnúť komparatívnu a komplexnú analýzu projektov inteligentných sietí financovaných z programu H2020 ENERGY a FP7-ENERGY.