Use of Artificial Intelligence in Category Management - Jankovič, Michal, 1993-
Tento článok poskytuje preskúmanie integrácie umelej inteligencie do správy kategórií a zdôrazňuje jej významný vplyv na maloobchodné operácie a stratégie. Štúdia sa zameriava na päť kľúčových oblastí: rozhodovanie založené na údajoch, zapojenie zákazníkov a personalizácia, optimalizácia dodávateľského reťazca, dynamická tvorba cien a analýza trendov na trhu.