Simulation Reverse Models for Assessing the Economic Viability of Retail Service Management Processes - Fašiang, Tomáš
Tento príspevok sa zaoberá analýzou ekonomickej efektívnosti v riadení maloobchodných procesov, pričom kľúčovým nástrojom je simulácia vybraných modelov. Cieľom príspevku je prostredníctvom simulácie vybraných modelov posúdiť ekonomickú efektívnosť riadenia procesov maloobchodných služieb a ukázať metodologický význam aplikácie reverznej logistiky v procese minimalizácie nákladov v oblasti sortimentného riadenia maloobchodných prevádzok.