Neuromarketing – The Connection between Neuroscience and Business - Francová, Zuzana, 1971-
Neuromarketing spája neurovedu a podnikanie. Znalosť zmyslových vnemov zákazníkov je prostriedkom na vytvorenie túžby u zákazníka. Tento príspevok sa zameriava na neuromarketing v obchode so zameraním na vybrané problémy nákupného správania v elektronickom obchode, neuromarketing v obchodnej praxi a úlohu maloobchodu vo vzťahu k neuromarketingu.