Tax Bonus for a Child Under the Conditions of the Slovak Republic - Vašeková, Miroslava, 1978-
Podmienky a pravidlá nároku na daňový bonus na dieťa a ich zmeny, ktoré nastali v rokoch 2021, 2022 a 2023.