Consumer Neuroscience and Neuromarketing as Platform for Biometric Statistics - Daňo, Ferdinand, 1959-
Článok sa zameriava na možnosti spracovania výsledkov výskumu z oblasti spotrebiteľskej neurovedy a neuromarketingu pomocou biometrickej štatistiky. Neuroveda a spotrebiteľská neuroveda sú v príspevku chápané ako platforma pre aplikáciu biometrickej štatistiky. Článok poukazuje na výhody využitia poznatkov neurovedy a spotrebiteľskej neurovedy v oblasti marketingu s dôrazom na neuromarketingový výskum.