Pragmatičeskij potencial regionaľnogo ergonimikona - Vasileva, J. A.
Článok sa zaoberá regionálnymi ergonymickými jednotkami v kontexte pragmatiky. Boli identifikované spoločné tematické skupiny nominácií dovolenkových agentúr mesta Astrachaň. Relevantnosť príspevku určuje tendencia rozširovania mestského onomastického priestoru, dynamika lexikálnej skladby jazykového fondu a skúmanie ergonómov ako sociálne orientovaných jednotiek v pragmatickom aspekte.