Generation Z Music Perception in the Context of Sound Marketing - Čvirik, Marián, 1992-
Zvukový marketing je moderná oblasť marketingu, ktorá vychádza z teórií senzorického marketingu, a teda neuromarketingu. Cieľom predkladaného článku je pilotná štúdia vnímania hudby generáciou Z. Článok je podporený primárnym prieskumom, ktorého sa zúčastnilo 59 respondentov generácie Z. Výsledky môžu byť základom pre ďalší výskum, ale v kontexte generácie Z a vybranej piesne možno vyvodiť závery pre teóriu aj prax.