Current Trends in Sustainable Marketing and its Near Future in Europe - Šášky, Michael, 1996-
Tento článok sa ponorí do vyvíjajúceho sa prostredia udržateľného marketingu v Európe a zdôrazňuje jeho transformáciu z prvku marketingového plánu na základnú obchodnú stratégiu. Keďže Európa je na čele environmentálnych a sociálne zodpovedných iniciatív, trvalo udržateľný marketing sa skúma komplexne. Články rozoberajú teoretické základy a praktické príklady, pričom zdôrazňujú jeho kľúčovú úlohu pri zvyšovaní konkurencieschopnosti a podpore udržateľnosti.