Preparation of Future Professionals for Youth Entrepreneurship in Higher Education Institutions - Bazyl, Liudmyla
Zameranie na identifikáciu stimulačných charakteristík ašpirantov v inžinierskom vzdelávaní začať svoje vlastné podnikanie analýzou skúsenosti jednotlivých strojárskych podnikateľov, preverovanie vzdelávacích programov pre odbornú prípravu budúcich inžinierskych špecialistov a odhalenie podstaty vyvinutej technológie rozvoja obchodnej činnosti.