Inteligentné technologické riešenia v kontexte obchodu a ekonomického výskumu - Kuhnová, Lenka, 1989-
V súčasnej ére neustáleho technologického pokroku zohráva umelá inteligencia kľúčovú úlohu v transformácii podnikateľského prostredia. Aby sme lepšie porozumeli tomuto dynamickému vývoju, táto štúdia sa zameriava na integráciu umelej inteligencie do podnikania prostredníctvom kombinácie bibliometrických techník a obsahovej analýzy. Umelá inteligencia sa dostáva do popredia v riešení komplexných podnikových problémov, a preto je nevyhnutné sledovať aktuálne trendy a vývoj v tejto oblasti. V predmetnom príspevku prezentujeme rámec tejto štúdie a zdôrazňujeme dôležitosť sledovania vývoja umelej inteligencie v obchodnom prostredí. Zámerom je ponúknuť pohľad na kľúčové trendy v tejto rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti a poskytnúť náhľad do možných smerovaní pre budúci výskum v oblasti integrácie umelej inteligencie do podnikania.