Adapting to Adversity: A Case Study of Asynchronous Learning Implementation in a Relocated University Amidst - Péliová, Jana, 1976-
Skúmanie nasadenia a efektívnosti technológií asynchrónneho učenia na univerzitách, ktoré boli nútené presťahovať sa v dôsledku konfliktu s využitím prípadu Berdyansk State Pedagogical Univerzita (BSPU) na Ukrajine.