Soukromé zdravotní pojištění v Evropě a ČR - Hroboň, Pavel
Rozvoj súkromného zdravotného poistenia ako doplnku k verejnému poisteniu je jednou z mála možných ciest na zabezpečenie udržateľného financovania českého zdravotníctva. Je obsiahnutý aj v súčasnom vládnom programe. V dnešnej situácii očakávaného ekonomického ochladenia sú diskusie a praktické kroky na túto tému veľmi aktuálne.