The Impact of Innovative Performance on the Competitiveness of Companies - Popovičová, Dominika, 1997-
Preskúmanie mnohostrannosti medzi inovačnou výkonnosťou a konkurencieschopnosťou podnikov. Skúmaním rôznych rozmerov inovácií a ich vplyvu na rôzne aspekty konkurencieschopnosti, tento článok poskytuje prehľad o tom, ako môžu organizácie strategicky využívať inovácie na zlepšenie ich postavenia na trhu a udržateľného rastu.