Udržitelné finance aneb jak zelená tsunami postihne pojišťovny - Bruner, Tomáš
Máloktorá oblasť zažila taký legislatívny boom ako udržateľné financie. Pod týmto označením sa skrývajú predpisy EÚ, podľa ktorých má finančný sektor bojovať so zmenou klímy a nespravodlivosťami v spoločnosti. Počet týchto predpisov každoročne narastá spôsobom, ktorý si vyslúžil prezývku "zelené cunami". Táto legislatíva významne zasahuje aj poisťovne, ale prináša aj množstvo nejasností.