Byznysové možnosti v oblasti zdraví v České republice - Filová, Markéta
V Českej republike je trhový priestor v oblasti zdravotného poistenia veľmi obmedzený. Verejné zdravotné poistenie je akýmsi druhom štátneho zdravotného systému na princípe daní a nie sú vytvorené potrebné legislatívne podmienky pre podporu vyššej spoluúčasti pacientov a diverzifikáciu zdrojov pre financovanie zdravotníctva.