[FORET, M. – TURNEROVÁ, L. 2023. Pro kreativní a udržitelný marketingový management. 1. vydání. Praha : Vysoká škola kreativní komunikace, 2023. 102 s. ISBN 978-80-88431-10-7 (PRINT), ISBN 978-80-88431-11-4 (PDF).] - Lieskovská, Vanda, 1961-
Recenzia na monografiu „Pro kreativní a udržitelný marketingový management“.