War in Ukraine: Global Energy Sustainability Implications - Kuznetsova, Mariya, 1992-
Komplexný rozbor globálnych vývojových trendov energetického trhu, ako aj celkový geopolitický kontext počas vojny na Ukrajine a rámca neistoty. Nový energetický mix s obnoviteľnou energiou, energetickou účinnosťou, odolnosťou, flexibilitou systému, diverzifikáciou zdrojov, spolu s medzinárodným exportom/importom energie je kľúčovou prioritou s potenciálnym nasadením.