China's Interests on the African Continent through the Prism of Foreign Direct Investments - Lacušová, Sabina, 1999-
Čína je hlavným prispievateľom a darcom pomoci africkým krajinám. Porozumením čínsko-africkým vzťahom identifikujeme vybrané záujmy Číny na africkom kontinente, ktoré by mali z dlhodobého hľadiska priaznivý vplyv na Čínu a sú spojené s priamymi zahraničnými investíciami.