Twitter Diplomacy after Elon Musk: Impact on Public Diplomacy in the Era of Digital Disruption - Mattoš, Boris, 1977-
Zmeny vo verejnej diplomacii v kontexte jej prispôsobenia sa digitálnemu prostrediu. Vplyv Twitteru na diplomaciu vo svetle zmien po akvizícii platformy Elonom Muskom. Úloha sociálnych médií v zahraničnej politike.