Selected Areas of Changes in the Global Gas Market - Holjenčíková, Katarína, 1997-
Globálny trh s plynom a zameranie sa na najväčších dovozcov a vývozcov tejto komodity. Geopolitické zmeny, ktoré ovplyvňujú trh s plynom. Tri hlavné regionálne trhy s plynom - európsky, ázijský a severoamerický. Vplyv globalizácie a geopolitických udalostí na trh s plynom.