On Selected Issues and Tendencies in Wine Making Industry of the Republic of Moldova - Raneta, Leonid, 1982-
Poľnohospodársky sektor je pre Moldavskú republiku veľmi dôležitý. Vinohradníctvo a vinársky priemysel je jednou z najvýraznejších častí moldavskej agrárnej produkcie.