Trade Relations of Sahel Region Countries - Zagoršeková, Natália, 1991-
Poukázanie na rastúci význam Ruska v hospodárskych vzťahoch krajín regiónu Sahel počas desiatich rokov medzi rokmi 2011 a 2021. Rusko v obchodných vzťahoch týchto krajín je stále malé, no výrazne rastie. Tento trend nezvrátila ani vojna na Ukrajine.