Capitalism and cultural diversity - Zubro, Tetyana, 1975-
Akademický diskurz o vplyve kultúry v subjektívnom chápaní, ako systéme hodnôt, vedomostí, orientácií, presvedčení o formovaní a podpore kapitalistického modelu a ekonomického rozvoja.