The Position of Chinese Juan in the World Economy - Jančíková, Eva, 1960-
Zmeny v postavení meny čínsky juan v posledných desaťročiach. Aktuálny stav čínskeho juanu. Iniciatíva pásu a cesty (Belt and road Initiative) a čínsky juan.